Visbility menu
  • Test
  • Test
Smederevo, Srbija, 06/10/2017
vesti

U Smederevu održan susret članova i prijatelja udruženja BSN i RCSEE

Dana 29. septembra u Smederevu je održan zajednički susret članova i prijatelja Mreže za poslovnu podršku (BSN) i Klastera železnica za jugoistočnu Evropu (RCSEE) koji deluju na regionalnom nivou.

U prijatnoj i radnoj atmosferi ovom susretu, čija je osnovna uloga dalje umrežavanje članova, prisustvovalo je preko 40 privrednika.

Brojni gosti iz Srbije i regiona mogli su, tom prilikom, da čuju Nenada Stanisavljevića, direktora Medija centra koji deluje u okviru Železnica Srbije AD, potom Ružicu Đurđević, vlasnicu i direktorku kompanije Inter Mehanika, Dejana Karića, vlasnika i direktora kompanije Oracal polikarbonati i Zorana Volfa, direktora kompanije Minel General Electric koja je odnedavno postala član RCSEE.

Moderator večeri, Milan Vučković, je u svojstvu direktora Klastera RCSEE posebno pozdravio sve goste koji su nastupili kao referenti naglasivši da je do gostovanja gospodina Nenada Stanisavljevića došlo nakon više susreta i obostrano započete inicijative za kooperaciju između Medija centra iz AD “Železnice Srbije” i Klastera železnica za jugiostočnu Evropu. Tom prilikom, Vučković je pozdravio i člana Klastera i dragog gosta koji je stigao iz Skoplja, Vlatka Sazdova (Železnice Makedonije, Infrastruktura).

Dragoljub Rajić je u ime Mreže za poslovnu podršku (BSN) takođe pozdravio goste naglasivši da neće biti ni prvi ni poslednji put da oba udruženja svoje događaje organizuju decentralizovano odnosno van Beograda.

Prisutni gosti imali su prilike da nakon zvaničnog dela obiđu podrum vinarije “Janko” u čijem objektu je organizovan ovaj skup i da se, potom, druže u vedroj atmosferi uz sjajno vino domaćina i Panonske tamburaše iz Novog Sada do duboko u noć.