Visbility menu
  • Test
  • Test
Beograd, Srbija, 04/10/2021
vesti

SEE Mobility 2021 održan u Beogradu

Sajam SEE Mobility održan je u Beogradu sa dva dana izložbenog programa u novobeogradskom Hotelu Jugoslavija (15. i 16. septembar) i još jedim dodatnim danon (17. septembar) tokom je bila organizovana poseta najvećem industrijskom parku za kompanije iz železničke/aero industrije u jugoistočnoj Evropi – MIND Parku u Lužnicama kod Kragujevca za izlagače sajma i goste iz inostranstva.

Dodatna aktivnost za izlagače i specijalne goste sajma je bila i poseta Suvoj luci Nelt u Dobanovcima koja predstavlja najveći privatni intermodalni terminal u Srbiji.

SEE Mobility 2021 održan je uz podršku:

Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije, kao počasnog pokrovitelja SEE Mobility 2021

Zemlje zlatnog partnera sajma, Ujedinjenog Kraljevstva

Generalnog sponzora sajma, najbrojnijeg svetskog klastera kompanija železničke industrije Rail Alliance iz Ujedinjenog kraljevstva, zajedno sa  vodećim svetskim Centrom za železnička istraživanja i edukaciju (BCRRE) pri Univerzitetu u Birmingemu.

Zlatnih sponzorora, Deutsche Bahn (Nemačka), Thales (Austrija), Altpro (Hrvatska), MIND Park (Milanovic Industries Group, Srbija), Nelt Group (Srbija) i Darpol sp. (Poljska).

Srebrnih sponzora, MV Automation (Nemačka) i ELNOS BL (Bosna & Hercegovina i Srbija)

Počasnog partnera sajma, ERCI (Evropska asocijacija železničkih klastera)

I međunarodnih medijskih partnera Railway Gazette International, RailwayTarget, RailwayPRO i Railways Explained 

Na sajmu su kao izlagači i posetioci učestvovale i druge železničke kompanije i njihovi dobavljači iz Srbije, Hrvatske, Austrije, Nemačke, Slovenije, Poljske, Rusije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Španije, Rumunije, Mađarske, Češke, Švajcarske, kao i posebna grupa kompanija članica Rail Alliance iz Ujedinjenog kraljevstva kao zemlje sponzora.

Više o SEE Mobility 2021 na http://see-mobility.com/