Visbility menu
  • Test
  • Test
Beograd, Srbija, 26/08/2021
vesti

Posetite vodeći regionalni sajam saobraćajnih i železničkih tehnologija South East Europe Mobility 2021, 15-16. septembar 2021. u Hotelu Jugoslavija u Beogradu

Treći regionalni sajam saobraćajnih tehnologija South East Europe Mobility 2021. će se održati pod sloganom „The new acceleration for Western Balkans“ i staviti akcenat na oporavak dobavljača železničke i transportne industrije i niz infrastrukturnih projekata u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Severnoj Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Bugarskoj i drugim zemljama regiona u postCovid periodu.

Za izlagače i specijalne goste sajma predviđene su i dve dodatne posete najvećem industrijskom parku železničke industrije u jugoistočnoj Evropi – MIND parku u Lužnicama kod Kragujevca i poseta najvećem privatnom intermodalnom terminalu u Srbiji – Dry Port Nelt u Dobanovcima.

Generalni sponzor: Generalni sponzor sajma je najbrojniji svetski klaster kompanija železničke industrije Rail Alliance iz Ujedinjenog kraljevstva, zajedno sa njegovim vodećim svetskim Centrom za železnička istraživanja i edukaciju (BCRRE) pri Univerzitetu u Birmingemu.

Zemlja zlatni partner sajma: Ujedinjeno kraljevstvo

Zlatni sponzori: Nelt Group i MIND Park (Milanovic Industries Group), Srbija, Deutsche Bahn Inženjering i Konsalting (Nemačka), Thales (Austrija), Altpro (Hrvatska), Darpol sp. (Poljska)

Srebrni sponzori: ELNOS BL (Bosna & Hercegovina i Srbija) i MV Automation systems (Nemačka)

Počasni partneri: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Evropska asocijacija železničkih klastera ERCI, Mreža za železnička istraživanja i inovacije za jugoistočnu Evropu SEERRIN

Medijski partneri: Railway Gazzete International, Railways Explained, Railway PRO, Railway Target

Više informacija o sajmu SEE Mobility 2021 na http://see-mobility.com/

Sajam će biti održan uz poštovanje svih zdravstvenih preventivnih mera u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima Republike Srbije.