Visbility menu
  • Test
  • Test
Beograd, 08/12/2016
vesti

Održan vinski matine za članove i prijatelje BSN

U sredu, 7. decembra, u organizaciji Mreže za poslovnu podršku (BSN) u poznatom beogradskom klubu “Cantina del Vino”, u pravoj predprazničnoj atmosferi održan je Vinski matine kojem je prisustvovalo blizu 40 članova i prijatelja našeg udruženja.

U samom uvodu Milan Vučković, BSN Partner, informisao je prisutne da je naše udruženje samo ove godine zabeležilo rast članova od preko 50%. Tačnije, oba naša udruženja, BSN i Klaster železnica za jugoistočnu Evropu (RCSEE) koji deluje u njegovom okviru, trenutno imaju 110 članova sa tendencijom daljeg rasta.

Takođe su najavljena dva bitna predstojeća događaja koje oba naša udruženja organizuju: već 26. i 27. januara u saradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK), u Zagrebu će biti održana zajednička konferencija na temu “Važnost železnica za prozvodnu industriju regiona” a potom će biti upriličeni i B2B susreti privrednika iz ove privredne oblasti. Agenda ovog događaja članovima sledi.

Drugi veliki događaj stiže nam 26. i 27. aprila 2017. u Beogradu, gde će biti održan prvi i do sada jedini sajam “SEE Mobility 2017” za koji trenutno vlada zapaženo interesovanje u regionu.

Privrednicima su se, potom, obratili i izlagali o korisnim privrednim temama Miloš Mirić, osnivač i direktor beogradske IT kompanije Eontek, Igor Labović, direktor sektora prodaje Milenijum osiguranja, Bojan Čučak, regionalni menadžer prodaju u kompaniji Trenkwalder kadrovske usluge i Mohammed Reza Mottaghi iz Srpsko-Iranske poslovne komore.

U veoma pozitivnoj i vedroj atmosferi naš događaj ispunio je očekivanja svih prisutnih u kome su mogli da uživaju u kvalitetnim domaćim vinima iz vinarije Zvonko Bogdan i razmene svoja iskustva i vizit-karte.