Visbility menu
  • Test
  • Test
Zagreb, 30/01/2017
vesti

Održan susret članova RCSEE u Zagrebu

Dugo očekivani i već ranije najavljeni susret članova našeg Klastera održan je u četvrtak, 26. januara u Zagrebu a sjajan domaćin bila je poznata hrvatska kompanija Altpro Zagreb koja je, ujedno, od samog početka osnivanja Klastera njen član.

Više od pedeset gostiju iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, BiH, Slovenije, Austrije, Nemačke, Italije i Finske, predstavilo je poslovne aktivnosti svojih kompanija u okviru radne večere sa osnovnim ciljem da se što bolje upoznamp i uz razgovor proverimo mogućnosti buduće poslovne saradnje.

Veče je otvorio domaćin, gospodin Zvonimir Viduka, generalni direktor kompanije Altpro Zagreb, koji je prilikom svog obraćanja prisutnima naglasio da je i ovaj skup, zapravo, u funkciji unapređivanja korporativne saradnje kompanija iz našeg regiona u železničkoj branši.

Potom su i svi ostali gosti, predstavnici hrvatskih kompanija i institucija kao i članovi RCSEE dobili priliku da se predstave a što je bio dobar uvod u veliki privredni regionalni skup i B2B susrete koje su prisutne očekivali i narednog dana u Zagrebu.