Visbility menu
  • Test
  • Test
Beograd, Srbija, 02/05/2017
vesti

Održan sajam SEE MOBILITY 2017 u Beogradu

U Beogradu je 26. i 27. aprila, u organizaciji BSN (Business Support Network) i uz partnerstvo sa Klasterom železnice za jugoistočnu Evropu (RCSEE) uz prisustvo 25 izlagača iz 11 zemalja održan je prvi regionalni i međunarodni sajam SEE MOBILITY 2017.

Kompanije iz Srbije, Hrvatske, BiH, Austrije, Nemačke, Italije, Finske, Holandije, Mađarske, Ukrajine i Tajvana, koje su izlagale, na ovom sajmu, prezentovale su zanimljivu i inovativnu tehnologiju, svoje proizvode i usluge iz industrijske oblasti oblasti mobility.

Sajam su svečano otvorili profesor Nebojša Bojović, dekan Saobraćajnog fakulteta i ujedno predsednik Skupštine infrastrukture Železnice Srbije, Volker Drenkhahn iz nemačke kompanije AEbt koja je bila dijamantski sponzor sajma, Milan Vučković, direktor Klastera železnice za jugoistočnu Evropu (RCSEE) i Dragoljub Rajić, Partner u Mreži za poslovnu podršku (BSN)

U okviru sajma prvog dana održana je zanimljiva konferencija na temu “Infrastrukturni projekti i izazovi u sektoru železnica JIE” na kojoj su otvoreno govorili Vladko Sazdov, iz Infrastrukture Železnice Makedonije, Vladimir Simić iz Saobraćajnog instituta CIP, zamenik generalnog direktora, Volker Drenkhahn iz nemačke kompanije AEbt i Ante Klečina iz Saveza za Žljeznice (SZŽ) Republike Hrvatske. Moderator konferencije bio je Milan Vučković iz RCSEE.

U oba dana sa svojim zanimljivim prezentacijama predstavili su se svi izlagači.

Naredni sajam pod nazivom “SEE MOBILITY 2019” biće održan za dve godine u Beogradu.