Visbility menu
  • Test
  • Test
Beograd, 02/02/2015
vesti

Održan prvi susret članova i prijatelja Mreže za poslovnu podršku

 

Šta je bilo zajedničko za preko 60 osoba, i šta povezuje direktore i menadžere kompanija, predstavnike medija, muzičara kultnog YU-rock benda S Vremena na Vreme, gradonačelnika Subotice, mađioničara, nemačke konsultante i predstavnike međunarodnih i domaćih institucija? Svi su oni bili u beogradskom hotelu Prag 29. januara, na prvom susretu članova i prijatelja Mreže za poslovnu podršku. 

Iza kulisa, Mreža je te večeri dosta rizikovala. Hteli smo da ovaj skup uradimo na novi, moderniji način, i postavimo nove standarde kao i u svemu što smo do sada radili. Tako da smo izbegli duge govore i traćili vreme na hvalospeve o sebi. Rezultati četvoromesečnog rada Mreže za poslovnu podršku, i planovi za naredni period su bili predstavljeni kratkim petominutnim filmom, nakon čega je sve vreme bilo posvećeno gostima i dobroj atmosferi. Uradili smo nešto drugačije od drugih. Da li smo pogrešili?

Nije tako izgledalo dok se za muziku pobrinuo čuveni muzičar i kompozitor i legenda YU-rock scene Ljuba Ninković. Kao ni kada je Mreža odlučila da pomogne predstavnicima Ministarstva finansija i Narodne banke Srbije i ponudi rešenje za izlazak iz krize koja već godinama muči finansijski sistem ove zemlje. Zaključili smo da smo sve probali i ništa nije funkcionisalo – jedino nam je ostalo da se okrenemo magiji. Stoga je mađioničar Igor Trifunov gostima predstavio načine na koji bi se mogla poboljšati finansijska pozicija Srbije.

Konačno, nadamo se da smo svim prisutnima pružili jedno korisno, i nadasve zabavno veče. Sledeća prilika biće već tokom marta, kada Mreža za poslovnu podršku priprema novi susret svojih članova. Do tada – iskoristite mogućnosti za poboljšanje svog biznisa kroz praćenje i učestvovanje u aktivnostima Mreže za poslovnu podršku, budite informisani i čitajte SEE Perspective, i naravno, zadržite vedar duh i želju za napretkom!

Fotografije

BSN susret, januar 2015 BSN susret, januar 2015 DSC_4686 pcs 00 copy
DSC_4729 pcs 00 copy DSC_4682 pcs 00 copy DSC_4728 pcs 01 copy
DSC_4702 pcs 00 copy DSC_4683 pcs 00 copy DSC_4698 pcs 00 copy