Visbility menu
  • Test
  • Test
Beograd, 21/09/2015
vesti

Jesenji sajmovi u Nemačkoj prilika za poslovno povezivanje

Mreža za poslovnu podršku (BSN) će tokom jeseni aktivno raditi na traženju poslovnih partnera za domaće firme u zemljama nemačkog govornog područja. Od kraja septembra, pa sve do decembarskih božićnih praznika predstavnici tima Mreže za poslovnu podršku posetiće brojne sajmove u nemačkim, austrijskim i švajcarskim gradovima.

Cilj ovih poseta je promocija proizvoda i usluga više desetina kompanija iz Srbije i zemalja regiona i uspostavljanje poslovnih kontakata koji treba da imaju za cilj pronalaženje novih inokupaca. Među sajmovima koji će biti posećeni izdvajaju se veliki sajmovi u metalskoj i građevinskoj branši, industriji informacionih tehnologija i industriji hrane i pića.

BSN će se u ovim aktivnostima osloniti ne samo na iskustvo članova svoga tima koji poznaju tržište nemačkog govornog područja od 97 miliona stanovnika, već i na profesionalno znanje i iskustvo naših iseljenika u Dijaspori koji su i sami preduzetnici ili se nalaze na značajnim menadžerskim pozicijama u uglednim nemačkim, austrijskim i švajcarskim kompanijama. Oni će takođe obilaziti sajmove i predstavljati proizvode i usluge domaćih firmi.

Cilj ovih aktivnosti je postepeno promeniti imidž Srbije i njene privrede na vodećim evropskim tržištima i pokazati da, uprkos teškoćama, kod nas postoje kompanije koje su sposobne da izvoze u zemlje nemačkog govornog područja i zadovolje tamošnje zahteve u pogledu kvaliteta i kontinuiteta.

Ukoliko i Vaša kompanija razmatra mogućnost da se predstavi potencijalnim partnerima u Nemačkoj, javite se, možda mi možemo da pomognemo. Kontakt mail za osnovne informacije je info@bsn.rs.