Visbility menu
  • Test
  • Test
Beograd, 04/12/2015
vesti

Decembarski susret članova i prijatelja BSN

U partnerstvu sa Savezom računovođa i revizora Srbije održan je jos jedan redovan susret članova i prijatelja Mreže za poslovnu podršku.

Ovaj događaj je obeležio svojevrstan uspeh Mreže za poslovnu podršku – u poslednjem periodu ovom udruženju je pristupilo 28 novih članova, 19 kompanija i 9 individualnih članova – kompanijskih menadžera, univerzitetskih profesora i diplomata. Time se, nakon prve godine, naše poslovno udruženje etabliralo kao poslovni klub u kome se susreću sve sfere društva vezane za privredu i poslovanje uopšte.

Okupljenim učesnicima se obratio domaćin skupa, Dr Pero Škobić, Generalni Sekretar Saveza računovođa i revizora Srbije, koji je pričao o analizama rezultata privrede u 2014. godini koju je izradilo njegovo udruženje, i o praktičnim problemima koje je doneo novi Zakon o računovodstvu.

Nakon njega, skupu se obratio i Dušan Korunoski, specijalni savetnik Ministra privrede, koji je govorio o planovima Ministarstva za narednu godinu, i izneo raloge zašto bi u narednu godinu mogli da uđemo sa umerenom dozom optimizma.

Razgovaralo se o protekloj godini, planovima u narednoj, dobrim i lošim zakonima, velikim događajima na svetskoj sceni i njihovim lokalnim odjecima, ali i o malim svakodnevnim temama koje nam donose razonodu. Podeljenost mišljenja je bila plodno tle za diskusiju, a prijteljska i neformalna atmosfera, kao i uvek, odlična podloga da razgovor bude koristan za sve učesnike. Kao što je već i tradicija u BSN-u.

Do narednog susreta, tim Mreže za poslovnu podršku vam želi puno sreće i uspeha.